RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

З Днем Героїв! Найкращі листівки на честь борців за свободу України

В Україні у понеділок, 23 травня, відзначають Свято Героїв - день пам'яті всіх українців, які все життя боролися за свободу та незалежність України, які є символом незборимості української нації. Під час боротьби українського народу з російським вторгненням День Героїв став особливо актуальним.

Читайте також: Росія стягує сили та готує новий наступ на позиції ЗСУ: онлайн подій війни 22 травня

"Апостроф" підготував добірку яскравих листівок, якими можна привітати всіх українських захисників, борців за незламність волі української нації.

Також на День Героїв вшановують пам'ять лицарів Київської Русі, козаків Гетьманства, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН, УПА, героїв Небесної сотні та російсько-української війни, яка розпочалася 24 лютого 2021 року і триває досі.

Раніше ми писали, президент України Володимир Зеленський запевнив, що українських захисників з маріупольського заводу "Азовсталь", яких 16 травня почали евакуювати на тимчасово окуповану територію Донецької області, заберуть додому. Український лідер сподівається на обмін полоненими за посередництва міжнародної спільноти. Зеленський назвав захисників абсолютно героїчними людьми.

Також нагадаємо, у понеділок, 23 травня, в Україні відзначають День морської піхоти.