RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Ворог зазнає тяжких втрат: жителям Криму відмовляють у медичній допомозі заради лікування окупантів

Російські окупаційні війська вже 95 добу ведуть повномасштабну війну проти України, під час якої зазнають рекордних втрат у живій силі та військовій техніці. У зв'язку зі значною кількістю поранених окупантів у тимчасово окупованому Криму більше не приймають на лікування цивільних, щоб звільнити місце для російських "трьохсотих".

Про це повідомляють у зведенні Генштабу ЗСУ.

Унаслідок постійного збільшення кількості тяжко поранених та вбитих російських окупантів гостро повстало питання про необхідність створення додаткових можливостей для медичної допомоги, адже нових запасів "гарматного м'яса" ЗС РФ ще не має.

Тому окупаційна адміністрація в тимчасово окупованій АР Крим вирішила принити прийом цивільного населення в лікарнях, щоб звільнити ліжко-місця для поранених окупантів. Також там інтенсивно проводять збір донорської крові для переливання російським загарбникам. Таким чином, країна-терорист Росія обмежує доступ людей до отримання медичних послуг, оскільки не може забезпечити нові повноцінні госпіталі для своїх військових.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які втрати понесли окупанти при штурмі Маріуполя. Елітні танкові полки, спецназ та морська піхота, чисельність яких вимірюється десятками тисяч, не могли три місяці взяти оточене українське місто.