RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Все залежить від Заходу: російський олігарх-втікач напророчив Путіну поразку в Україні

Російський мільярдер Михайло Ходорковський, який живе в Лондоні, заявив, що, розпочавши повномасштабну війну в Україні, президент Росії Володимир Путін вступив на шлях, який призведе до його загибелі.

Про це пише Newsweek.

"Якби не стільки жертв, я б сказав, що насправді я цілком щасливий, тому що він став на шлях, який призведе до його загибелі. Але ця конкретна перемога в Україні повністю залежить від Заходу", - наголосив Ходорковський.

Він додав, що не згоден із колишнім держсекретарем США Генрі Кісінджером, який раніше заявив, що Україна має відмовитися від частини своєї території, щоб досягти мирної угоди з Росією.

"Кісінджер не розуміє, що з гангстером не можна домовитися, коли говориш з позиції слабкості. Він не розуміє, що для Путіна війна - це просто нормальний спосіб досягти зростання своїх виборчих рейтингів. Він чотири рази починав війни", - нагадав Ходорковський.

Як розповідав "Апостроф", днями Путін виступив на Петербурзькому міжнародному економічному форумі, де багато говорив про ситуацію у світі, критикував поведінку країн Заходу та виправдовував "спецоперацію" в Україні.