RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Окупанти спробували зайняти Вуглегірську ТЕС: вечірнє зведення Генштабу ЗСУ за 16 липня

Російські загарбники вже 143-й день ведуть повномасштабну війну проти українського народу - вони продовжують руйнувати нашу країну, але самі зазнають тяжких втрат від української армії.

Про це повідомив у Facebook Генеральний штаб Збройних сил України.

Окупанти продовжують завдавати ракетних ударів по військових та цивільних об'єктах на території України. Під обстрілами опинилися населені пункти у Харківській, Сумській областях та на Донбасі. На Слов'янському та Бахмутському напрямах противник зосереджує основні зусилля на встановленні контролю над містами Сіверськ та Бахмут.

Також ворог своїми наступальними діями намагався покращити своє тактичне становище у районах населених пунктів Івано-Даріївка, Григорівка, Новолуганське, Семигір'я та спробував встановити контроль над територією Вуглегірської ТЕС. Проте українські воїни змусили противника відійти.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти обстрілювали позиції наших військ з мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Російські війська завдали авіаудару поблизу Авдіївки.

Раніше ми повідомляли, що Україна зміцнить свою систему протиповітряної оборони за рахунок двох батарей зенітно-ракетного комплексу NASAMS.