RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

В очікуванні ЗСУ? Пабліки окупованого Донецька із захопленням відреагували на контрнаступ ЗСУ

Люди у місцевих Telegram-каналах Донецька із захопленням реагують на фотографії Збройних Сил України у Куп'янську Харківської області, яке за неофіційною інформацією звільнили українські воїни.

Захоплені смайлики залишили підписники одного з місцевих Telegram-каналів "Типичный Донецк".

Так, 9 вересня адміністратори каналу розмістили фото українських захисників біля стели при в'їзді до Куп'янська. Під фото найбільше назбиралося реакції у вигляді червоного серця, яке поставили вже 6 500 користувачів. На другому місці за популярністю з великим відривом виявилася реакція у вигляді смайлика, якого нудить - 1 856 таких емодзі. Пальців нагору поставили 717 людей, урочистих – 65, вогонь – 52, а закоханого емодзі – 77.

Фото: t.me/itsdonetsk

Наступного дня адміністратори цього ж пабліка вранці опублікували фото ЗСУ вже у самому Куп'янську біля місцевої адміністрації. Тут сердець виявилося ще більше - 9 692, а також пальців вгору - 624, вогнів - 56, оплесків - 54, закоханих емодзі - 46. Смайлики, яких нудить поставили 1 856 користувачів.

Фото: t.me/itsdonetsk

У свою чергу, на новину про появу на прилавках так званої "ДНР" овочів та фруктів з окупованого Херсонської області та Запоріжжя користувачі відреагували безліччю емодзі, яких нудить - 2 186.

Фото: t.me/itsdonetsk

Нагадаємо, капітан ЗСУ, журналіст, співзасновник партії "Демократична сокира" Віктор Трегубов повідомив, що на Харківському напрямку фронт російської армії "луснув". Він прогнозує, що буде звільнено більшу частину тимчасово окупованої території Харківської області, особливо з такими темпами просування, які вже здивували світ.