RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Красиві та ненудні привітання для батьків з Новим роком 2023

До Нового року залишається більше доби, а вже хочеться наблизити це свято, щоб загадати найзаповітніше бажання. Цьогоріч необхідно побажати найріднішим людям змін тільки на краще.

"Апостроф" пропонує найтепліші привітання для батьків з Новим роком 2023.

Читайте також: Чорний та білий списки: що можна і не можна дарувати на Новий рік-2023

***
Мої рідні, найулюбленіші матуся і татусь! Вітаю вас з Новим роком! Бажаю Вам, мої хороші, безмежного душевного тепла. Турботи і доброти, благополуччя і міцного сімейного щастя. Хочу радувати Вас з дня в день! Ви моє натхнення і стимул! Здоров’я Вам, рідні, достатку і віри в чудеса!

***

Нехай Новий рік принесе тільки радість і щастя. Нехай чарівне свято виконає заповітну мрію. Бажаю міцного здоров’я і сімейного затишку. Бажаю взаємної любові і душевної теплоти. Бажаю знайти під ялинкою багато-багато подарунків і мішок грошей на всякий випадок.

***

З Новим роком, дорогі батьки. Бажаю вам, мої улюблені, здоров’я і добрих надій, світу за віконцем і затишку в домі. Нехай в пам’яті залишаться тільки світлі спогади, нехай новий рік приготує для вас багато свят, багато щасливих днів. Нехай мороз малює на вікнах красиві візерунки, нехай яскраві вогники радості мерехтять в ваших серцях.

***

З новим роком! Нехай цей рік буде крутим і вдалим. Бажаю здоров’я, багатства, любові і швидкого виконання всіх загаданих бажань під бій курантів.

***

Вітаємо з Новим роком! Вітаємо з новим шансом використовувати свої можливості на повну силу! Вітаємо з новими бажаннями, новими думками і новими ідеями! Вітаємо зі знову поставленими перед собою цілями! Вітаємо з новою впевненістю у вашій перемозі! Вітаємо з новими досягненнями нових висот! Вітаємо зі встановленням нових рекордів успіху! Вітаємо з новими змінами і крутими поворотами в вашому житті! Вітаємо з новими інтересами і захопленнями! Вітаємо з новими знаннями, досвідом і мудрістю! Вітаємо з новими відкриттями, новими емоціями, новими сторонами вас самих себе! Бажаємо вам розвиватися і процвітати в новому світі щастя і удачі! Тому що все нове, завжди приносить задоволення! З оновленням вас!

***

Прихід Нового року – не просто початок нового календарного періоду, а зародження нових надій, успіхів і настрою на перемоги. З упевненістю зустрічайте кожен новий день, адже для цього є всі підстави! Ставте конкретні цілі, досягайте їх, і доля нагородить вас за очікування і праці!

***

З Новим роком! Цей Новий рік неодмінно стане кращим! Нехай в ньому відбудеться те, про що ви так давно мріяли, чого не могли досягти. Нехай щастя, радість і любов ллються рікою. Бажаю, щоб навіть найзвичайніший для вас день став яскравим і незабутнім!

***

Хочу привітати з Новим роком і в новому році побажати завжди бути в тонусі подій, стабільності відносин і позитивності думок. А ще побільше креативити, не здаватися обставинам, знаходити в житті лише позитивні моменти.

***

Вітаю з наступаючим Новим роком! Бажаю іскристого настрою, відчуття прийдешнього свята і здійснення всього задуманого на святкові дні. Веселощів, сюрпризів, подарунків, гучної і доброї компанії, посмішок і радісних очей. Нехай збуваються бажання, з’являються нові мрії і складаються всі плани і справи. З наступаючим!

***

Нехай залишаться в році, що минає всі біди і смуток, все сварки і непорозуміння! Нехай в новий рік увійдуть любов, достаток і благополуччя. Нехай збудеться таємне і заповітне бажання, яке прошепочете під бій курантів, милуючись грою золотистого шампанського!

***

Вітаю з Новим роком, з початком нової історії і нових чудес! Бажаю, щоб свято перевернуло аркуш минулих подій і позбавило від сумних спогадів, щоб під бій курантів душа відчула неймовірне щастя і повірила в диво, щоб новий рік подарував масу всього хорошого і доброго!

***

Нехай цей чудовий Новий рік подарує наснагу, сили і прагнення підкорювати найскладніші висоти. Виконання заповітних бажань, досягнення найскладніших цілей, любові великої, здоров’я міцного, удачі нереальної і щастя небаченого!

***

З Новим роком! Щастя бажаю, добротного здоров’я, поваги та уваги від найкрасивіших жінок, нехай кар’єра летить тільки вгору, і з’являться сили для досягнення великих успіхів. Побільше мужності і всіх благ від майбутнього року.

***

Бажаю, в Новому році все змінити на краще: розширити коло спілкування, житлоплощу, сфери впливу, але звузити коло проблем і обов’язків; підняти рівень доходів, добробуту, свої шанси на перемогу і знизити всілякі ризики; завести корисні для здоров’я звички і улюбленого домашнього вихованця, але зате вивести тарганів в голові і плями на одязі! Щастя і любові в Новому році!

***

Рідні і улюблені, незамінні батьки! З Новим роком, з новим везінням, з новими планами на майбутнє! Залишайтеся такими ж веселими, пустотливими, завжди молодими і просунутими. Нехай ваше терпіння ніколи не закінчується, а здоров’я дозволяє здійснювати найбожевільніші, несподівані вчинки. Низьких вам цін, підвищення зарплати і великих знижок на подорожі!

Раніше "Апостроф" повідомляв, як загорнути наймиліший подарунок на Новий рік.