RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Весь рік проживете в радості та достатку: текст сильної молитви на другий Святвечір

19 січня християни східного обряду відзначають останнє свято так званого "різдвяного циклу" - Хрещення Господнє. Це особливий день, коли молитви мають неймовірну силу.

"Апостроф" ділиться текстом молитви, яку потрібно читати, щоб весь рік прожити в радості та достатку.

Читайте також: На виконання бажань, удачу та достаток: які молитви читати у день Хрещення Господнього

"Господи, захисти худобу мою від звіра, а мене грішного (ім'я) від віри поганої та від безвір'я — на росах, на водах та на тяжких переходах.

Дякуємо Богові Святому, що допоміг нам дочекатися у мирі і спокою цих Божих свят. Та поможи, Боже, їх у радості відправити і від цих за рік інших дочекатись.

Амінь".

Після молитви господар знову бере в руки миску з кутю з полотном і свічкою і передає її господині, говорячи:

"Ми всі, з усього щирого серця і з Божої волі, кличемо праведні і грішні душі на святу вечерю, даємо їм усе, що маємо - щоб вони на тому світі вечеряли, як ми тут. Ми дбаємо і за ті душі, що на світі загинули і порятунку не мали.

Нехай Бог прийме для них цю нашу вечерю. Я їх стільки запрошую і закликаю на цю таємницю вечерю, скільки в цьому полотні є дірочок та скільки зернин у солодкій куті Божій.

Амінь"

Раніше ми писали, що 19 січня Українська Православна Церква проведе службу в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври у свято Богоявлення, Хрещення Господнього.