Буде Соловйов? Розвідка попередила про ймовірну провокацію росіян на кордоні

Росія готується до масштабної провокації, яку планує влаштувати на українсько-білоруському кордоні. Для висвітлення подій на території Білорусі привезуть головного російського пропагандиста Володимира Соловйова.

Про це інформують у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони у Telegram.

Читайте також: Лукашенко вступить у війну? Ключові наслідки удару по літаку-розвіднику в Білорусі

Там зазначили, що задумане росіяни мають намір втілити найближчим часом.

"Отримано інформацію, що найближчим часом військово-політичне командування РФ планує проведення масштабної провокації на кордоні України та Білорусі", - кажуть у ГУР.

Метою провокації є створення ворожої суспільної думки щодо України у білорусів та забезпечення повноцінної білоруської армії на боці Росії.

На територію Білорусі вже почали прибувати росіяни. Окупанти запланували поруйнувати об’єкти інфраструктури з можливими жертвами серед мирного населення.

При цьому мають намір привезти "рупора Кремля" - Володимира Соловйова. У ГУР стверджують, що 11 березня готують організувати теле-радіоміст та влаштувати пряму трансляція з місця подій для більш наглядної "картинки".

Нагадаємо, американські аналітики погоджуються, що Кремль може готувати атаки під чужим прапором, щоб змусити Білорусь вступити у війну, особливо після заяви диктатора Олександра Лукашенка про те, що РБ відповість лише у разі нападу з боку України.