RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Позивний "Махно": на війні загинув відомий на Закарпатті боєць

Україна продовжує втрачати своїх Героїв. У боях за нашу країну загинув відомий мукачівець Артур Пашкуляк, який від початку широкомасштабного вторгнення РФ воював на сході як військовий Головного управління розвідки.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Читайте також: Хто був убитий за слова "Слава Україні"? Журналіст оприлюднив версію про бійця з Ніжина

44-річний герой воював у найгарячіших точках нашої країни, потрапляв під обстріл у Запорізькій області, а загинув у Бахмуті.

"Вже можна сказати, що він був військовослужбовцем Головного управління розвідки, але був відряджений до чеченського миролюбного батальйону імені Шейха Мансура під позивним "Махно", – розповів у Telegram місцевий журналіст Віталій Глагола.

Знайомі загиблого характеризують його як різку і водночас справедливу людину, яка мала значний вплив у регіоні. Побратими сприймали його як харизматичного та сміливого українця.

Водночас в Артура Пашкуляка у рідних краях неоднозначна репутація. За інформацією ЗМІ, його вважали відомим у Закарпатті кримінальним авторитетом.

Нагадаємо, 27 березня стало відомо, що в боях під Бахмутом загинув 37-річний активіст із Донбасу, журналіст інформаційного агентства "Вчасно" Олександр Цахнів.

  • Вас також може зацікавити:

В Авдіївці загинуло немовля, якого мати відмовилася евакуювати: відео

Актор Антон Прасоленко помер у шпиталі від поранень, отриманих на фронті

На війні загинув командир ескадрильї ЗСУ: без батька залишилося двоє дітей