RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Дякую за ваші подвиги! Привітання з Днем пожежної охорони у картинках та прозі

У понеділок, 17 квітня, в Україні відзначають День пожежної охорони. Рятувальники рятують наше життя кожного дня, тому рекомендуємо подякувати їм за це.

"Апостроф" підготував найяскравіші листівки та привітання у прозі з цим днем.

Читайте також: Церковний календар-2023: список усіх свят у квітні

Проза

Вітаємо всіх, хто щодня робить неможливе, ризикуючи життям, може впоратися з найстрашнішою і небезпечною стихією. Тих, хто рятує безліч людських життів, часом забуваючи про своє власне. Дорогі наші пожежники! Ми віддаємо вам честь і хвалу. Нехай у кожного з вас буде найщасливіша доля. Адже тільки щастя і благополуччя можуть стати гідною нагородою за вашу серйозну і героїчну працю. З Днем пожежної охорони!

***

З професійним святом пожежників! Дякую вам за ваш героїчний труд і щоденні подвиги. Щиро бажаю спокійних трудових буднів. Нехай у роботі буде менше ризику, а стихія підкоряється вам. Бажаю, щоб полум'я палахкотіло тільки у ваших грудях і ви завжди з тією ж самовідданістю, добротою, відповідальністю і професіоналізмом приходили на допомогу іншим.

***

З Днем мужніх та сильних людей, чий професійний обов'язок – порятунок життя та здоров'я людей. Міцного здоров'я, успіхів та сміливих вчинків. Нехай буде більше спокійних днів у Ваших трудових буднях!

Листівки

Раніше ми писали прогноз погоди у Києві до кінця квітня.

  • Вас також може зацікавити:

На Київщині спалахнув житловий будинок: фото і всі деталі

Під Києвом спалахнула велика пожежа на складі: що її спричинило

Під Києвом спалахнув житловий будинок: фото та масштаби пожежі