RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Emoji "блакитне серце": що воно символізує

Ізраїльські археологи виявили малюнок у вигляді такого собі "посміхайлика", якому може бути понад 4 тис. років, а ось смайлик "синє серце", яке активно використовують практично у всіх соцмережах, наразі має багато значень, хоча спочатку це була своєрідна підтримка аутизму.

Про це інформує ресурс emoji.co.ua.

Потім цей смайл почав трансформуватися, перетворившись на "океан" й його використовують, щоб показати, наскільки глибока і стійка любов, як вода в глибокому океані або морі.

Читайте: Xiaomi внесли до списку спонсорів війни: чи будуть в Україні далі продавати смартфони

Також можна використовувати емодзі "синє серце" на відпочинку в тропіках разом з пляжем з парасолькою, сонцем та коктейлем. Або з водними видами спорту, такими як серфінг, плавання, особливо з дельфінами.

Надіславши смайлик "синє серце", таким чином заохочують співрозмовника до бесіди про гармонію в світі. Особливо разом зі значком "людина в позі лотоса" та знаками "Інь-Ян" та "Ом", які є прямим значенням миру.

Дехто вважає, що емодзі "синє серце", отримане від дівчини, є поганим знаком і символізує, що вона переміщує вас в зону друзів. Іноді люди відправляють такий код, щоб розповісти про нещасний випадок із смертельним наслідком або самогубство.

Крім того, "синє серце" означає надію й відправляючи текст з цим смайликом комусь із вашої родини чи друзів, тим самим ви показуєте, що не втрачаєте надію.

Емодзі на різних платформах, операційних системах та пристроях виглядають по-різному. Кожен виробник веб-служб, ОС або гаджетів створює дизайн смайликів відповідно до свого фірмового стилю та бачення.

"Синє серце" не таке гаряче, як червоне, і показує сильну платонічну любов, навіть трохи холодну, але вона ніжна й довготривала. Синє серце також символізує ясність і чистоту. Оскільки синій колір також містить меланхолію, смайл представляє глибоку, гірку любов. Це також означає мир, вірність, таємничість та надію.

Нагадаємо, раніше ми писали, що нового з'явилося в iOS 16.4 для iPhone.

  • Вас може зацікавити:

Як пришвидшити заряджання планшета: перевірений спосіб

Користувачам iPad на замітку: як перевірити стан батареї

Допоможе швидше зарядити планшет: лайфхак, про який багато хто не знає