RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Захистить від бід і неприємностей: сильна молитва на день Вознесіння Господнього

Вселенське свято Вознесіння Господнього є святкуванням тілесного вознесіння Ісуса на небеса й традиційно відзначається у четвер, на сороковий день після Пасхи.

"Апостроф" ділиться сильною молитвою про мир, яку варто прочитати у це велике свято, щоб попросити благословення у Господа для українських бійців, які захищають нашу країну від ворога та захиститися від бід.

Читайте: На Вознесіння поминають померлих і печуть млинці: традиції великого свята

Всемилостивий Господи, великий і благословенний, ми звертаємося до Тебе цього дня з молитвою про мир та захист від біди. Вознесіння Твоє нагадує нам про Твою велику силу і владу.

Ми молимо Тебе, Господи, даруй мир і перемогу нашій країні. Утверди серця людей у любові, милосерді та справедливості. Допоможи нам подолати цей темний час і зберегти свої серця у чистоті.

Просимо Тебе, Господи, збережи нас від біди, нещасть і страждань. Нехай Твоя милість і благодать покриють нас і нашу землю, і під Твоїм покровом ми будемо непохитними перед всілякими спокусами та небезпеками.

Даруй нам мудрість і силу, щоб протистояти злу та поширювати Твою любов і мир. Нехай наші діяння будуть наповнені Твоїм світлом, щоб ми стали джерелом надії та втіхи для інших. Благослови наших воїнів, які щодня стояти на варті свободи та безпеки нашої країни. Нехай Твої ангели, Господи, охороняють їх, а Твоє благословення буде з ними.

Ми просимо Тебе про припинення війни, про перемогу нашої країни та мир. Даруй нам благодать, Боже. Прийми нашу молитву, Господи, милосердний, і нехай будуть почуті наші прохання. Нехай Вознесіння Твоє наповнює наші серця вірою, надією та любов'ю, і нехай мир та захист будуть з нами у всі дні нашого життя. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа, Амінь.

Нагадаємо, раніше ми писали, що можна і заборонено робити у це свято.

Вас може зацікавити:

ПЦУ переходить на новий календар: ухвалено історичне рішення

Православне Вознесіння 2023: коли відзначається і що не можна робити

Рада церков підтримала заборону УПЦ МП: законопроєкт уже у Раді