RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

День ангела Віктора: найкращі привітання і яскраві листівки для іменинників

11 листопада потрібно неодмінно привітати всіх Вікторів із Днем Ангела.

"Апостроф" зібрав найкрасивіші привітання цього дня.

Читайте також: З Днем ангела, Вікторе! Красиві привітання з іменинами у картинках та прозі

Від щирого серця тебе хочу привітати цього радісного дня, любий Вікторе. Бажаю щасливого життя без смутку та прикростей, бажаю успішних справ без помилок та сумнівів, бажаю світлих надій без смутку та жалю, бажаю щирого кохання без каверзи та затемнень.

* * *

Чудового хлопця на ім'я Віктор вітаю і цього дня хочу побажати бути завжди на високій хвилі свого життя, ловити щастя та удачу, нехай душа твоя співає, а серце щиро любить, нехай успіх усюди за тобою йде, і добрими будуть люди.

* * *

Вікторе! Ти переможець у житті. Нехай тобі, завжди супроводжує успіх. Бажаю нових перемог, а на додачу, справжнього кохання та величезного щастя. Ніколи не засмучуйся, через дрібниці не засмучуйся. Бажаю завжди відчувати під ногами надійну та тверду опору. Бажаю завжди йти по життю з посмішкою, під заступництвом найщасливішої зірки. Зі святом!


* * *

З днем народження, Вітю. Вір у свою удачу, Іди дорогою щастя, Крути колесо удачі і вигравай, Працюй на славу, Обходь всі біди стороною, Радуйся життю і не дозволяй своєму серцю сумувати.

* * *

Вікторе, розкрий секрет твоїх перемог! Напевно, ім'я наділило тебе такими відмінними людськими якостями, які допомагають йти до мети та досягати поставлених завдань. Піднімаючи келих за тебе, хочеться побажати сімейного щастя, богатирського здоров'я та друзів, надійних та вірних!

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав найвірніших чоловіків за знаком Зодіаку.

Вас також може зацікавити:

За цими чоловіками, як за кам'яною стіною: 10 чоловічих імен із сильною енергетикою

День ангела Віктора: привітання з іменинами у картинках та віршах

Можуть стати огидними батьками: три імені, якими не варто називати сина