RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Поліція готує реакцію на скандальне відео з вірогідно нардепом Бабаком в стані наркотичного сп'яніння

Не вщухає скандал довкола народного депутата від "Слуги народу", голови Комітету ВР з питань освіти Сергія Бабака -після появи відео, на якому особа схожа на Бабака перебуває у буйному стані наркотичного сп'яніння, очікується реакція з цього приводу від поліції.

"Станом на зараз у нас немає жодної інформації, яка б підтверджувала або спростовувала дані (щодо відео). Думаю, що поліція найближчим часом озвучить. Проведе перевірку і озвучить цю інформацію. Я сподіваюсь, що ми проговоримо, щоб це було сьогодні. Орієнтовно", - повідомила журналістам речниця МВС Мар'яна Рева.

Раніше представник президента Володимира Зеленського у ВР нардеп Федір Веніславський у коментарі для ЗМІ зауважив, що парламент очікує заяви поліції з приводу відео начебто з Бабаком. Поліція має підтвердити або спростувати факт затримання Бабака патрульними на блокпості у неадекватному стані.

Раніше колишній народний депутат Ігор Мосійчук опублікував відео з нагрудних камер поліцейських, на якому, як він стверджував, нардеп від "Слуги народу", голова Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак доставлений до психоневрологічного диспансеру у стані наркотичного сп'яніння.

"Голова комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій - Сергій Бабак "Слуга Народу" був зупинений на блокпосту в неадекватному стані і доставлений в психоневрологічний диспансер. Подія зафіксована співробітниками патрульної служби Нацполіції на нагрудні камери. Народний обранець в приймальні медичного закладу, прив'язаний до медичних нош і явно перебуває під впливом наркотичних речовин та навряд чи взагалі усвідомлює свої дії", - написав Мосійчук.

Сам Бабак мав змогу прокоментувати інцидент чи спростувати його, але промовчав, заявляв нардеп Олексій Гончаренко.