RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Син екссудді з Вінниці погрожував СБУ і ТЦК: під час затримання в нього вилучили зброю і гранати, фото

Син колишньої судді Замостянського районного суду міста Вінниця Алли Чезганової, 29-річний Дмитро потрапив у скандал, виклавши у мережу відео, в якому стріляє з вогнепальної зброї та співає образливі пісні, зокрема про президента Володимира Зеленського. Після цього чоловіком зацікавилися правоохоронні органи.

Відео з вибриками Дмитра Чезганова опублікував "Військовий кур'єр".

Читайте: Мажор із Кривого Рогу побажав українським військовим смерті та поплатився: фото та відео

На одному з відео чоловік стріляє з пістолета та співає пісню російського гурту.

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика!

На іншому відео він виконує власний "хіт", де висловлює зневажливе ставлення до працівників військкоматів, Міністерства внутрішніх справ, СБУ, нардепів та глави держави.

Місцева поліція повідомила, що під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео, на якому чоловік на відкритій місцевості використовує предмет, схожий на вогнепальну зброю.

Оперативно-розшукові заходи проводили поліцейські спільно з оперативниками управління карного розшуку та УСБУ у Вінницькій області та співробітниками відділу протидії кіберзлочинам. Силову підтримку забезпечували спецпризначенці КОРД.

У ході санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка поліцейські вилучили набої різного калібру, предмет схожий на стартовий пістолет, два предмети схожі на гранати й два запали УЗРГМ, газовий пістолет та інші заборонені предмети.

Вилучені предмети направлені на експертизу. Наразі правоохоронці встановлюють мету їхнього зберігання та джерело походження.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Зазначимо, що на момент публікації матеріалу сторінка Дмитра Чезганова в Інстаграмі вже недоступна.

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині автомобіль Infiniti FX35 під керуванням сина місцевої судді Лідії Квятковської виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у Peugeot 406, водій якого помер на місці пригоди.

Вас може зацікавити:

Скандальний суддя Тандир переписав майно на екс-дружину: що відомо

У Києві мажор не пропустив "швидку" з дитиною: дебошира покарали, фото та відео

Стріляли в повітря і дрифтували: на Закарпатті поліція розігнала зборище мажорів-гонщиків, фото і відео