RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На щастя, удачу та здоров'я: найсильніші молитви, які треба читати на Стрітення

У п'ятницю, 2 лютого, православні християни відзначають Стрітення Господнє. Цього дня варто сходити до церкви, помолитися, поставити свічки про здоров'я рідних та близьких та згадати тих, хто помер.

"Апостроф" публікує сильні молитви, які допоможуть залучити до життя щастя, удачу та благополуччя.

Читайте також: Стрітення Господнє 2024: історія свята та головні заборони

У церкві на Стрітення слід читати молитви перед іконою Стрітення Господнє. Також можна помолитися вдома: для цього варто купити свічку Грімницю - вважається, що вона оберігає від злих духів, а молитви, сказані перед нею, мають особливу силу. Але можна запалити і просту церковну свічку.

У молитвах варто попросити прощення за свої гріхи, подякувати Богові за все, що є. Молитви варто читати від щирого серця і з добрими думками, а просити у Бога варто не лише для себе, а й для лихих.

Молитва на Стрітення Господнє Ісусу

"Господи наш Всемилостивий. Як Тебе Діва Марія принесла до храму на уклін, так і ми просимо за дітей наших, дітей Твоїх. Захисти їх від печалей і скорбот, захисти від нечистого і осади в дyшах радість буття. Стань їх надією і опорою в житті і ми, раби грішні, будемо молити за них Тебе і Ангелів, які проповідують Слово Твоє. Амінь".

Молитва на Стрітення Господнє про щастя

"О, Всевишній Господи! Я прошу тебе подарувати мені щастя земне і благо духовне. Молю, почуй мене в цей світлий день, не відрікайся від мене, дай мені сил. Прости мене грішного і відпусти всі гріхи мої, бо каюся я і бажаю стати на шлях істинний, щоб бути ближче до тебе, мій Господь. Молю Тебе, подаруй мені щастя, благополуччя і радість в житті. Во ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь".

Молитва на Стрітення Господнє про здоров'я

"О, премилосердний Боже, Отче, Сине і Святий Душе, що Тобі в Нероздільній Тройці поклоняємось і Тебе славимо! Зглянься милостиво на раба Твого (ім’я) недужого, відпусти йому всі провини його, подай йому зцілення від хвороби, поверни йому здоров’я і сили тілесні, подай йому довге й щасливе життя, земні й духовні Твої блага, щоб він разом з нами приносив подячні молитви Тобі, всещедрому Богу і Творцеві нашому. Амінь".

Молитва на Стрітення Господнє до Богородиці про щастя

"Цариця Небесна, прийми молитви раба Божого (ваше ім'я). Перед тобою, Богоматір, схиляюся і тільки тобі можу свої таємниці відкрити. Тільки тобі, Свята Діва, відомо все, чим живу, чим дихаю і що попросити хочу. Моє серце просить свободи, наповнення, йому важко без щастя і підтримки твоєї. Благаю тебе, висвітли мій шлях до щастя швидкого, яке своїм світлом осяє все моє життя. Не покидай мене, Божа Матір. Я довіку буду славити Ім'я твоє. Амінь".

Молитва на Стрітення Господнє до Миколая Чудотворця про удачу

"О святий угоднику Божий Миколай, ти швидкий наш заступник і у всіх скорботах і неприємностях помічник! Допоможи грішному рабу Божому (ваше ім'я) скрасити сумне і тяжке життя, попроси Господа подарувати мені прощення всіх гріхів від самого народження і юності моєї. Нехай душа моя позбудеться від вічної муки, а життя наповниться щастям і світлом. Допоможи мені встояти перед усіма проблемами, знайти удачу і впевненість у завтрашньому дні. Я не перестану славити Ім'я твоє, Отця, Сина і Святого Духа. Нині і на віки віків. Амінь".

Раніше ми писали, коли відпочиватимуть українці у лютому.

  • Вас може зацікавити:

Коли святкуватимуть Великдень у 2024 році: названо точну дату

Коли сіяти розсаду у лютому 2024 року: місячний календар городника

Місячний календар 2024: коли в лютому будуть небезпечні та сприятливі дні