RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Як вибрати велосипед для жінки: важливі поради та особливості

Один з найбільш екологічних видів транспорту - простий в експлуатації та абсолютно нешкідливий для довкілля. Велосипед для жінок - обирати просто, якщо врахувати всі нюанси.

Які параметри потрібно враховувати при виборі цього засобу пересування, якщо вам потрібен жіночий варіант, з'ясував Апостроф.

З кожним днем популярність велоспорту серед жінок зростає. На сьогодні, все більша кількість представниць прекрасної статі усвідомлюють, що велосипед є не лише зручним транспортним засобом, а й незамінним помічником у підтримці здоров'я та форми. Крім того, їзда на велосипеді – це гарний спосіб для дозвілля з сім'єю або друзями, а також чудова можливість поєднати корисне з приємним.

Читайте також: Названо ТОП-10 найкращих електровелосипедів

При покупці велосипеда для жінок необхідно враховувати кілька важливих моментів. По-перше, потрібно чітко розуміти особисті параметри, по-друге, робити вибір на користь тієї моделі, яка, крім усього іншого, буде підходити вам за розміром та призначенням (насамперед рекомендуємо звернути увагу на розмір рами).

Існує багато розробок, що враховують анатомію жіночого тіла. Як правило, у них нижчий рівень верхньої частини труби. Це дозволяє комфортно сідати та вставати з велосипеда. Важливо сказати, що раму потрібно підбирати з урахуванням зросту та фізичних даних майбутньої власниці.

Якщо говорити про українського виробника, то є безліч компаній, які займаються створенням жіночих велосипедів. Це завжди великий вибір моделей, які відрізняються високою якістю та різноманітністю. Також вагомим плюсом українського виробництва є і прийнятна ціна, що, погодьтеся, також важливо.

Є велика кількість типів жіночих велосипедів, адаптованих під різні цілі:

  • гірський велосипед (в нього є спеціальна амортизаційна система для гірських трас);
  • шосейний велосипед (розрахований на швидку та довгу їзду асфальтованою дорогою):
  • міський велосипед (забезпечує комфортне та зручне пересування в умовах міста).

На завершення варто відзначити, деякі моделі можуть бути додатково оснащені спеціальним обладнанням: кошиками та багажниками, які значно полегшують питання транспортування речей чи покупок. Також необхідно звернути увагу на систему гальм і перемикання швидкостей - вони повинні бути надійними та легкими у використанні.

Мандруйте безпечно та комфортно для себе та навколишнього середовища, адже як показує практика – це можливо.

Раніше ми розповідали про головні переваги велосипеда перед автомобілем у мегаполісі.

  • Вас також може зацікавити:

Задоволені та сучасні: українських листонош посадять на електробайки, фото

Lamborghini представив велосипед за 15 тисяч доларів: як він виглядає

Українським військовим передали вітчизняні байки: як вони виглядають