RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Важка хвороба обірвала молоде життя: померла відома українська журналістка і ведуча

31 березня стало відомо про смерть прикарпатської журналістки, редакторки та ведучої телерадіокомпанії РАІ Олени Данилюк – боролася з онкологічним захворюванням.

Про це повідомляє rai.ua.

Читайте також: Помер екснардеп, який захищав Україну і отримав поранення на фронті

Зауважується, що Олена проходила курс хіміотерапії та вірила у своє одужання, адже хотіла повернутися до роботи на телебаченні та радіо.

Олена Данилюк почала свою роботу в РАІ ще 1993 році, протягом 31-го року вона була обличчям телеканалу, провідною теле та радіоведучою. В останні кілька років вона також викладала на кафедрі журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю університету Короля Данила: "...передавала свій досвід та знання молодим журналістам".

Вже в червні Олені Данилюк мало б виповнитись 47 років. Родина журналістки – мама, чоловік та донечка Анастасія – залишилась у великій скорботі. В повідомленні від rai.ua вказано наступне:

"Усі її запам’ятають як сильну та вольову людину, вірну колегу та друга, з безмежним оптимізмом та вірою у життя... Уся Команда ТРК "РАІ" висловлює свої співчуття близьким та рідним. Олена назавжди залишиться у нашій пам’яті та серцях".

Колега журналістки – Катерина Говера – у Facebook залишила допис, де висловила свої співчуття:

"З великою скорботою чуємо про втрату прекрасної Олени Данилюк. Вона була не лише видатною журналісткою і ведучою, а й чудовою людиною. Її тепла душа і професійна майстерність завжди надихали і вражали. Нехай її добрі діла і пам'ять про неї залишаться назавжди в наших серцях".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що з Польщі депортували українських журналістів.

  • Вас також може зацікавити:

У Чернівцях поховали Геннадія Москаля: фото і відео

Під Києвом попрощалися з воїнами Грузинського Легіону, що загинули за Україну: фоторепортаж

Усі моляться за найкращий результат: родичка Кейт Міддлтон висловилася про її лікування раку