RU  UA  EN

Пʼятниця, 13 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

13 вересня

Всі новини

В Київській ОВА розповіли про наслідки масованої атаки Росії

Внаслідок масованої російської атаки по Україні на Київщині фіксують пошкодження інфраструктурних об’єктів, приватних будинків, а також повідомляють про одного пораненого.

Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко в Telegram-каналі.

Він написав про те, як всю ніч та ранок ворог атакував область ракетами та ударними дронами. Зауважував на пошкодженнях інфраструктури:

"Є пошкодження інфраструктурних об’єктів. Вже маємо інформацію про поранену людину. Її доправлено до одного з районних медзакладів, надається необхідна допомога".

Внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей фіксують пошкодження приватних будинків в 4 районах. Щодо ситуації зі світлом - Кравченко нагадує про екстрені відключення:

"На Київщині за розпорядженням Укренерго введені екстрені відключення світла. Начальник КОВА доручив районам та громадам оперативно розпочати роботу Пунктів незламності, щоб люди мали де підзарядити телефони. Всі оперативні служби працюють на місцях".

Раніше "Апостроф" також писав, що місцева влада Луцька повідомляла про пошкодження в місті та одного загиблого. В ДСНС показали перші кадри з наслідками російського удару по місту.