RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Терорист Стрєлков розлютився на нагороджених сірим кардиналом Путіна ватажків бойовиків

Один з колишніх ватажків самопроголошеної ДНР Ігор Стрєлков (Гиркин) зробив різку заяву на адресу одного з колишніх ватажків горлівських бойовиків Ігоря Безлера (позивний "Біс") та інших терористів, які отримали "нагороди" з рук помічника президента РФ Владислава Суркова в анексованому Криму за участь у розпалюванні війни на Донбасі.

Фото і відео з "нагородження" опубліковані в одній із сепаратистських груп соціальної мережі Maxpark.

Як повідомляють в групі, в ході нагородження Безлер заявив журналістам, що "Новоросія – це не проект, побудований в головах політтехнологів, – вона відбудеться як неминуче майбутнє", а також додав, що незабаром чекає "визволення всієї України".

"Багато хто нещодавно запитували - що сталося з Безлером? Самі читайте і робіть висновки. Мабуть, скажений бабак покусав... Разом з Аксьоновим. Ще рекомендую оцінити підбірку харь (обличчями не назвеш) багатьох учасників "епохального нагородження". Це - "справжні добровольці Донбасу"! Гідна компанія для Ігоря Миколайовича, що сказати...", - відреагував на "нагородження" бойовиків Стрільців на своїй сторінці в соціальній мережі ВКонтакті.

"І, до речі, тепер можна сміливо використовувати вираз "сурковським хрест". Вітаю з ним всіх "нагороджених"!", - іронізує колишній ватажок бойовиків.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Безлер розповів, як хотів розстріляти Ігоря Стрєлкова (Гиркина).В мережі також з'явилося відео, на якому він підтверджує, що це його слова. Пізніше в мережі відповіли на звинувачення Безлера на адресу Гіркіна.