RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вбивство полковника розвідки у Києві: екс-СБУшник розповів про промашку спецслужб

Екс-заступник глави СБУ Олександр Скіпальський заявив, що убитий сьогодні у Києві полковник української розвідки Максим Шаповал не мав їздити самостійно за кермом автомобіля.

Про це Він повідомив в коментарі "Апострофу".

"Певна категорія людей повинна переміщатися на службових автомобілях, за якими закріплені штатні водії, і які цілодобово знаходяться під охороною і наглядом. Ну, уявіть, якби за кермом автомобіля був військовослужбовець, адже важче було б цей автомобіль замінувати", - зазначив він, додавши, що люди, які приймають участь у війні з РФ, завжди знаходяться під прицілом.

Також Скіпальський вважає, що вбивство Шаповала могло бути помстою бойовиків за ліквідацію ватажків "ДНР" "Гіві" і "Мотороли".

У свою чергу, секретар постійної комісії Київської облради з питань взаємодії з правоохоронними органами Іван Ступак наголосив, що українські силовики більше зосереджені на питаннях бізнесу, а не національної безпеки.

"Наприклад, блокування скрапленого газу на кордоні, боротьба з конвертаційними центрами... По-моєму, це не такі важливі речі, як національна безпека", - говорить Ступак.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Вбивство розвідника у Києві: ключова версія і кілька помилок спецслужб".