RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Волонтер розповів, як зробити так, щоб Росія побоялася нападати на Україну

Відомий волонтер Віталій Дейнега розповів про те, що потрібно зробити, щоб Російська Федерація боялася нападати на Україну.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Якщо відбудуться ці три речі - реформа СБУ, реформа Збройних сил і реформа "Укроборонпрому" - ми зможемо через деякий час, років через 5-10, претендувати на звільнення Донбасу військовим шляхом. Навіть з урахуванням того, що може зайти Росія. Тому що, якщо це все змінити, ми будемо досить сильні, щоб Росія побоялася прямо на нас напасти", - сказав Дейнега.

За його словами, реформа СБУ потрібна для того, щоб відомство з органу по збиванню бабла з бізнесу перетворилося на справжню спецслужбу.

Щодо реформи "Укроборонпрому" волонтер зазначив, що Україна здатна виробляти дуже багато різних видів озброєнь і забезпечувати свої потреби.

"Питання реформи "Укроборонпрому" зараз, мабуть, найбільш важливе. Я б його ставив на одному рівні з реформою Збройних сил, де, як мені здається, реформи впираються виключно в совковість керівництва. Тому що в ЗСУ, на відміну від "Укроборонпрому", немає нічиїх фінансових інтересів", - підкреслив Дейнега.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Україна зможе звільнити Донбас, якщо відбудуться три речі - волонтер Віталій Дейнега".