RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

З'явилося відео із затриманим кримінальним авторитетом із Грузії

У вівторок, 29 серпня, в Києві правоохоронці затримали кримінального авторитета з Грузії Тенгіза Чарая, відомого як "Тенґо Гальський".

Відео з затриманим опублікував перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін в Facebook.

"Сьогодні в Києві працівниками кримінальної поліції ГУНП в Київській області був затриманий "злодій в законі", громадянин Грузії, 1982 р.н., на прізвисько "Тенґо Гальський". Цей "шановний пане" приїхав, як і його "побратими по цеху", в Україні "на лікування". Він втретє прибуває в нашу країну, але все не може запам'ятати яким чином це відбувається. Пам'ятає тільки, що "на лікування", - написав В'ячеслав Аброськін.

За словами заступника голови Національної поліції України, злочинець був "коронований" 4 жовтня 2014 в Санкт-Петербурзі відомими у вузьких колах "злодіями в законі" на прізвисько "Сачіно", "Хусейн Сліпий", "Дато Краснодарський", "Ара Армавірський", "Міндія Гальський", "Махо Очамчирський", "Іка Гальський" і "Кусо".

"Зараз перевіряється причетність "Тенґо Гальського" до скоєння злочинів на території нашої країни. Якщо ця інформація не підтвердиться, найближчим часом він буде видворений з України і поїде до себе на Батьківщину "проходити подальше лікування", - додав заступник голови поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 2 серпня, в аеропорту "Бориспіль" був затриманий російський "злодій в законі" Реваз Бухнікашвілі на прізвисько "Пецо", який був достроково звільнений в РФ за співпрацю з ФСБ.