RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Побиття грибників на Закарпатті: з'явилася нова версія інциденту

Грибники, яких нібито ні за що побили біля села Свобода Міжгірського району Закарпатської області,були п'яні і перед цим вдарили місцевого жителя.

Про це в коментарі "Обозревателю" розповіла мешканка села Свобода, яка попросила не називати її імені.

"Вони всі стояли біля машини. Були п'яні. Йшов місцевий чоловік з мішком грибів. Ці чоловіки попросили "продати". Він погодився, але сказав, що спочатку потрібно зважити, тому що гриби коштують 90 гривень за кілограм. Ті зажадали віддати за 50, але грибник відмовився. За що отримав в обличчя", - зазначила жінка.

Вона уточнила, що все могло б обійтися без крові, але перед цим у місцевого хлопчика відібрали сумку грибів, погрожуючи пістолетом. Та ж історія трапилася з одним з жителів Свободи, але йому погрожували ножем.

"А ще вони активно демонстрували біти. Після цього місцевий подзвонив комусь із хлопців, а там понеслося. Дзвонили один одному, і за 20 хвилин зібралося чимало народу. Половина приїжджих втекли в ліс, але місцеві потім і тих дочекалися. Вони приїхали з міста Виноградів. Це інший район", - пояснила місцева мешканка.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на перетині вулиць Обсерваторна і Кудрявська в Києві прихильники бойовиків "ЛНР", які вигукували антиукраїнські гасла, побили дівчину.