RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Луплять ведмедя: в Україні пояснили тактику США по Донбасу

Військовий експерт і блогер Олексій Арестович заявив, що США почали свою гру по підсмажуванню Росії на повільному вогні, завдяки чому стало можливим прийняття законів по Донбасу.

Про це він заявив "Апострофу".

"Вони (США, - ред.) поводяться з Росією, як з жабою, яка стрибає в окропі. З одного боку, кажуть про миротворців, а з іншого - про військову допомогу і летальну зброю Україні. Що дуже сильно дивує росіян: ви або туди, або сюди. А, виявляється, вони - і туди, і сюди", - відзначив Арестович.

За словами експерта, завдання США - затиснути Росію, яка лізе на Захід, і застосувати тактику тисячі порізів, щоб зробити РФ слабкішою.

"Тим більше, вони розуміють, що Європа сама себе не захистить. А коли є стратегія - потрібні виконавці. А хто тут виконавці? Уже четвертий рік поспіль успішно цього ведмедя лупить Україна", - додав Арестович.

Він підкреслив, що Збройні сили України (ЗСУ) зупинили Росію в її планах на експансію, російські військові не вийшли навіть на кордон Луганської та Донецької областей.

"Ми довели, що ми можемо воювати з Росією і змусити її нести втрати - репутаційні, фінансові, військові, людські, які завгодно. Якби цього не робила Україна, тоді це довелося б робити американським солдатам. Але вони вважають за краще воювати руками українських солдатів. Те ж саме вони робили з Радянським Союзом в Афганістані. А Радянський Союз зробив те ж саме з Америкою у В'єтнамі і на інших фронтах", - підсумував експерт.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Росію "смажать "на повільному вогні, Україна відіграє важливу роль - Олексій Арестович".