RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У МВС уточнили кількість жертв резонансної аварії в Харкові

В результаті резонансної ДТП в Харкові загинули п'ять людей, а не шість, як повідомлялося раніше.

Про це повідомив радник глави МВС Зорян Шкіряк в ефірі "112 Україна".

"Буквально тільки що я спілкувався з главою ГУ Нацполиции Харківської області Олегом Бехом, який тримає справу на особистому контролі. Це справа взято на особистий контроль міністра внутрішніх справ і голови Нацполиции, генпрокурора. Можу сказати, що в даний час 11 постраждалих: 5 загиблих, підкреслюю, 5 загиблих, 2 особи перебувають у важкому стані, одна з яких вагітна жінка, яка перманентно знаходиться в стані коми. Зараз лікарі борються за її життя", - каже зорян Шкіряк.

За його словами, 20-річна водій Lexus Олена Зайцева була затримана.

"Що стосується самих винуватців цієї страшної трагедії, то зараз проходять всі необхідні слідчі дії, перевіряється інформація зі всіх камер зовнішнього спостереження. Найімовірніше мова буде йти про двох винуватців, і "Лексуса" і "Туарега", це заздалегідь. Що стосується водія "Лексуса", то вона затримана в порядку ст. 208, і найближчим часом суд має обрати запобіжний захід", - зазначив радник глави МВС.

Також він заявив, що буде проведена повторна експертиза на вміст алкоголю в крові Зайцевої.

"Що стосується проведеної експертизи, хочу зазначити, що в присутності активістів під відеокамеру були ще раз взяті зразки крові, щоб направити на повторну експертизу для повного переконання щодо можливого змісту в її крові алкоголю або наркотичних речовин", - констатував Шкіряк.

Як повідомляв "Апостроф", стали відомі подробиці про особистість Олени Зайцевої.