RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Савченко, Саакашвілі та інші: відомий шоумен назвав найсмішніших політиків України та світу

На сьогоднішній день найбільш смішним політиком в Україні є народний депутат Надія Савченко, яка викликає сміх своєю поведінкою, манерою говорити і одягатися.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив колишній український дипломат і військовий перекладач, теле-і радіоведучий, автор гумористичних програм Дмитро Чекалкін.

"Це, на жаль, приклад того, як легко кумири перетворюються на посміховисько. Не дарма є заповідь - не сотвори собі кумира. У неї (Савченко, - ред.) не все гаразд з психікою. Це однозначно. Мені це було зрозуміло ще тоді, коли я побачив її записи після арешту. Не дарма ж з сотень заарештованих вибрали саме її. Вона була таким маркером, мовляв, дивіться, які всі ці "укрофашисти" божевільні", - зазначив він.

На другому місці в рейтингу найсмішніших політиків України, на думку Чекалкіна, відразу три людини.

"Це людина без паспорта - Міхеїл Саакашвілі, жінка з косою - [Юлія] Тимошенко і персонаж з вилами - [Олег] Ляшко. Вони приблизно на одному рівні за кількістю присвячених їм жартів, анекдотів і фотожаб. З ними рівних більше немає", - підкреслив радіоведучий.

Він додав, що серед світових політиків також можна назвати найсмішніших.

"Це Путін (президент РФ Володимир Путін - ред.), Трамп (президент США Дональд Трамп, - ред.) і Кім Чен Ин (лідер КНДР, - ред.). Навіть не знаю, кого з них на перше місце можна поставити. Знову ж таки, дивлячись який сегмент. Для Європи, напевно, Путін. Для Америки, напевно, Трамп. Якщо взяти взагалі глобально, то, напевно, Кім Чен Ин, оскільки він сьогодні - найбільший виклик для світової стабільності. Їх приблизно можна поставити на один рівень", - уточнив Чекалкін.

За його словами, вони всі виступають в ролі такого собі "Доктора Зло".

"Особливо Путін і Кім Чен Ин. Щодо Трампа зараз все більше і більше нових одкровень з'являється. Я думаю, це буде один з найбільш безславних американських політиків за підсумком. Він - бізнесмен, він мислить категоріями бізнесу", - сказав він.

При цьому Чекалкін уточнив, що президент України Петро Порошенко в певній мірі теж мислить категоріями бізнесу, хоча і був у державній політиці 20 років або навіть більше.

"Він (Порошенко, - ред.) пройшов різні ступені державного управління. А Трамп вчора керував своїми готелями і нерухомістю, а тепер раптом абсолютно поміняв сферу діяльності. Це завжди загрожує якимись відхиленнями. Той же Рейган (40-й президент США Рональд Рейган, - ред.) до того, як став президентом, був губернатором, очолював профспілкову акторську гільдію в Голлівуді. У нього громадської діяльності було більш ніж достатньо. А що у Трампа? Що він вів і організовував "Міс Світу"? Це, вважай, громадянська активність", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Путін і ще двоє - найбільш смішні в світі, а в Україні на першому місці Савченко - Дмитро Чекалкін".