RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Прославився жадібністю і агресією: волонтери розповіли про полковника РФ, який втратив на Донбасі важливі документи

Полковник ЗС РФ Сергій Гайдамака (прізвище прикриття – Макаров, позивний "Аргун") – заступника командира по матеріально-технічному забезпеченню 1 омсбр бойовиків "ДНР" – перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння втратив важливі документи.

Про це повідомляє група "Інформаційний спротив".

Раніше Гайдамака обіймав посаду помічника командира по МТЗ 56 одшбр(л) Південного У ЗС РФ (в/ч 074507, м.Камишин, Волгоградської області, РФ).

Перебуваючи в ОРДЛО, Сергій Гайдамака вступив в конфлікт не тільки з бойовиками "ДНР", але і з донецькими кримінальними структурами.

"Його діяльність - збут ПММ, одержуваних російськими окупантами в ОРДО. "Прославився" особливою жадібністю, безпринципністю, схильністю до беззаконню і агресії. У п'яному стані стріляв по цивільним, здійснив спробу зґвалтування неповнолітньої в Донецьку", - говориться в повідомленні групи.

Гайдамака в одному з розважальних закладів Горлівки, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, загубив флешку з зразками керівних документів та відомостей, які стосуються діяльності об'єднань і військових частин Південного У ЗС РФ.

Як повідомляв "Апостроф", блогер з Луганської області Олена Степова розповіла, як жителі Донбасу розчарувалися в Росії.