RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Будуть нові санкції: Росію попередили про наслідки проведення нових "виборів" ватажків ЛНР

За новими виборами ватажків так званої Луганської народної республіки ("ЛНР"), тему яких активно розгойдує Москва, послідують нові санкції проти Російської Федерації.

Про це "Апострофу" заявив військовий оглядач Юрій Карін.

"Цілком ймовірно, що наслідком розборок оточення Путіна (президента Росії Володимира Путіна, - ред.) в ОРЛО стане розгойдування теми необхідності проведення "виборів" в так званій "ЛНР", з прив'язкою під нібито "конституційну" дату. Ця ідея буде проходити червоною ниткою на всіх рівнях переговорних майданчиків", - зазначив він.

За словами Каріна, "вибори" будуть легалізовувати усіма можливими способами, в тому числі, спробують прописати в миротворчий сценарій.

"За реалізацією односторонньої ініціативи Москви обов'язково піде покарання у вигляді посилення санкцій. Буде то референдум з об'єднання ОРЛО і ОРДО під соусом "реалізації прав народів на самовизначення" або продовження ігрищ в псевдодержавність з необхідністю "виборів" маріонеткового голови", - підсумував оглядач.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Кремль відмовляється від військових методів: що це значить для Донбасу і всієї України".