RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Сотні активістів і маса силовиків: онлайн-трансляція з-під управління СБУ, куди доставили Саакашвілі

У ніч на суботу прихильники Міхеїла Саакашвілі зібралися біля управління СБУ, куди ймовірно був поміщений політик після того, як його затримали правоохоронці у п'ятницю ввечері.

Сотні активістів об'єдналися біля стін управління спецслужби з вимогою звільнити Саакашвілі. Тим часом силовики різко збільшили охорону будівлі. На місці можна помітити сотні правоохоронців у повній екіпіровці.

Онлайн-трансляцію того, що відбувається біля управління, можна подивитися в стрімі з місця подій. Всі подробиці затримання дивіться тут.

Читайте також матеріал "Апострофа" Затримання Саакашвілі: хто і навіщо підклав свиню Порошенку.

Нагадаємо, Саакашвілі був затриманий у п'ятницю на вулиці Відрадній в Києві. Варто відзначити, що кілька днів назад у квартиру, де проживав Саакашвілі, прийшли слідчі і затримали політика за звинуваченням у причетності до підготовки державного перевороту в Україні. Тоді сотні активістів відбили Міхо у силовиків і він попрямував під Верховну Раду вимагати імпічменту президента Петра Порошенка.

Генпрокуратура оприлюднила аудіозаписи переговорів екс-президента Грузії і звинуватила його в отриманні великої суми від олігарха Сергія Курченка, який переховується в Росії.

Докладніше про ситуацію з Міхо читайте в матеріалі "Апострофа" "Хижак проти Чужого": що думає Захід щодо "війни" Порошенка і Саакашвілі.