RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Відновлення США програми польотів на Місяць: у мережі висміяли реакцію топ-пропагандистки Путіна

У мережі активно обговорюють слова офіційного представника Міністерства закордонних справ (МЗС) Російської Федерації Марії Захарової, яка прокоментувала розпорядження президента США Дональда Трампа про відновлення досліджень Місяця.

Про це пишуть користувачі соціальних мереж.

"Днями Дональд Трамп підписав документ про повернення американських астронавтів до дослідження Місяця і можливості польотів на нього. Олексій Пушков (голова комісії Ради федерації РФ з інформаційної політики, - ред.) поставив резонне запитання: а як туди долетять американці без ракетних двигунів, адже вони навіть на МКС без наших дістатися не можуть? На мій погляд, хоча питання і логічне, але відповідь очевидна - їх туди доставлять "російські хакери". Вони, як відомо, можуть все ", - написала Захарова на своїй сторінці в Facebook.

"Відразу видно, що досвіду у Захарової ще замало: не навчилася брехати так, щоб самій повірити. Ось першій частині - вірю... А ось далі - чистий формалізм, набір абстрактних слів, в які сама Захарова явно не вірить: якісь "двигуни", "хакери"... Муть, в загальному", "Жарти з приводу, як американці полетять на Місяць і за допомогою кого - справа проста, і розуму для формулювання цих жартів великого не треба", "Це просто набір слів", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 4 грудня жителі Землі могли спостерігати за унікальним і досить рідкісні явищем - супермісяцем.