RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Росії зробили припущення про долю екс-ватажка ЛНР Плотницького

На сьогоднішній день немає достовірних даних про долю екс-ватажка "Луганської народної республіки" ( "ЛНР") Ігоря Плотницького: про нього не говорять в Росії, що для нього є поганим знаком.

Про це "Апострофу" заявив російський політолог Дмитро Орєшкін.

"Ми так і не знаємо долі Плотницького: сидить він під слідством або десь у Середземному морі купається. Про це не говорять, що, загалом, поганий знак для Плотницького: більш імовірно, що він все-таки сидить, ніж купається в Середземному морі. А чого розмовляти з Сурковим (помічником президента РФ Владиславом Сурковим, - ред.), якщо людину, яка як би від його імені підписала Мінські угоди як "керівник ЛНР", взяли за комір і викинули з гри? А, відповідно, ніби як і Суркова вибили з гри", - сказав він.

Разом з тим, експерт зазначив, що екс-президент України Віктор Янукович також не є гравцем Кремля і федерального центру в Росії.

"І Путін, і Медведєв (прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, - ред.) про нього свого часу висловлювалися досить зневажливо. Немає відчуття, що він в їх очах дорого коштує: втік, кинув "ввірену йому ділянку роботи", не виправдав довіри. Так що якщо це і якась гра з метою ввести нову людину, то гра якогось силового лобі, яке хоче прибрати [куратора окупованого Донбасу і помічника президента РФ Владислава] Суркова після його неприємностей з [колишнім ватажком так званої ЛНР Ігорем ] Плотницьким", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Український жах Путіна: кому в Росії ще потрібен Янукович.