RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Справа Рубана: з'явилися подробиці про стеження за сепаратистами в Україні

Відомий блогер Денис П'ятигорець заявив, що 90% підозрюваних в сепаратизмі в Україні знаходиться в розробці у СБУ, а затримання Володимира Рубана було частиною великої операції.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Трохи інсайда по Рубану. Блискуча операція наших розвідників. Хлопці відпрацювали на відмінно, причому по обидва боки кордону. Все фіксувалося. Доказухі - більш ніж. Розкрита ціла мережа", - пише П'ятигорець.

Також він порадив спостерігати за тими, хто "топить" за Рубана, і очікувати цікаву інформацію про деталі операції на наступному тижні.

Крім того блогер, також з посиланням на інсайд від силовиків, заявив про те, що більшість підозрюваних в сепаратизмі в Україні або перебувають під стеженням, або вже здали всі свої контакти.

"Все моніториться. Хоча в умовах чинного законодавства це досить складно. Але робота ведеться. Тому ті, хто щедро оплачує "зраду" з Москви або Швейцарії можуть не включати дурня" - заявляє П'ятигорець.

Детальніше про справу Рубана та його зв'язку з планами Кремля читайте в матеріалі "Апострофа": "Затримання Рубана і новий план Путіна по Україні"