RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Росії померла актриса з фільму "Любов і голуби": фото і кращі ролі

У Москві у віці 83 років померла актриса Ніна Дорошина, яка багатьом глядачам запам'ятається роллю Надії у фільмі "Любов і голуби".

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Причиною смерті акторки ймовірно стала хвороба системи кровообігу.

"Вранці її сусід почув крики про допомогу. Двері в квартиру жінки були відкриті. Артистка трималася за серце і важко дихала. Лікарі приїхали швидко, але врятувати її не вдалося. Через кілька хвилин Дорошина померла", - наголошується в повідомленні.

Також є інформація, що кількома днями раніше до актриси через проблеми з серцем вже приїжджала швидка, але Дорошина відмовилася від госпіталізації.

За даними деяких ЗМІ, днем раніше актрису госпіталізували в одну з клінік Москви.

Ніна Дорошина народилася 3 грудня 1934 року в Лосіноостровску, який тоді ще був містом-супутником Москви. У 1956 році закінчила театральне училище ім. Б. Щукіна. 11 січня 1958 дебютувала на сцені театру "Современник" в спектаклі "В пошуках радості".

З 1959 року Дорошина служила в московському театрі "Современник". З 1981 року викладала в Театральному інституті ім. Б. Щукіна.

Фото: sovremennik.ru

Дорошина носила звання Народної артистки РРФСР, була нагороджена Орденом Пошани і Орденом Дружби.

Вона зіграла десятки ролей в театрі і кіно, але справжню популярність отримала тільки після фільму "Любов і голуби". Після успішної ролі в цьому фільмі актриса зосередилася на грі в театрі. В її репертуарі - ролі в п'єсах Шекспіра і Коляди, Ануйя і Гінзбург. Сама Дорошина зізнавалася, що одна з її улюблених ролей - Інна в "Мурлін Мурло".

Як повідомляв "Апостроф", в Омані помер шведський діджей Тім Берглінг, який виступав під псевдонімом Avicii.