RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Слов'янську обурилися трансляцією сепаратистського ТБ: опубліковано відео

У підконтрольному Україні Слов'янську Донецької області в аналоговому мовленні транслюються телеканали проросійського угруповання ДНР.

Відповідне відео на своїй сторінці в Facebook опублікував місцевий громадський активіст Олександр Беліменко.

"Звичайний телевізійний ефір в Слов'янську. Сьогоднішній ранок - українців вітає Басурін на "Оплот ТВ", а разом з ним нас вітає ще й телеканал "Росія 1", - написав Беліменко.

Варто зауважити, що в коментарях користувачі розповіли, що місцями ловить і російський пропагандистський канал "Росія 24".

"Президент їде перевіряти якість, а у вас екран так сніжить", "Мені одне не зрозуміло. Чим займався мінстець 4 роки?", "А по телеку Турчинов розповідає, що все заглушили( Я була в Великій Новосілці, так там взагалі по тб тільки днровський оплот і ще щось показує, і всі російські канали, а українських немає", "Це такий спеціальний таємний канал номер 9 і три чверті", "Ух ти. Як в 2014 році", - прокоментували в мережі.

Варто зауважити, що раніше на цьому тижні президент України Петро Порошенко дав старт роботі "системи протидії антиукраїнському мовленню і російській інформаційній агресії", яка повинна блокувати сигнал сепаратистських і російських радіо- і телеканалів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії розкрили секрет успіху путінської пропаганди.