RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Той, хто кликав Путіна в Україну, тепер гірко плаче: в мережі з'явилося дуже показове відео

У мережі згадали, як Ігор Книшов, який скаржиться на відсутність пенсії після отримання громадянства Росії, стверджував, що йому "ганебно бути українцем на Донбасі".

Відповідний відеоролик на своїй сторінці в Facebook опублікував Бодя Харківський.

На початку ролика показали старі кадри, на яких чоловік стверджує, що йому "ганебно бути на Донбасі громадянином України", і що він направив Путіну заказний лист із закликом дати йому громадянство РФ.

Після демонструється відео від 9 травня 2018 року, де той же чоловік на могилах своїх батьків, в сльозах і з паспортом громадянина РФ розповідає, що тепер не може прописатися в квартирі покійних батьків і отримати пенсію.

"Мені дуже прикро, мені дуже боляче", - каже чоловік, стоячи на колінах на кладовищі.

"Нехай щастить, ватан", "За що боролися, на те й напоролися", "Нічого, крім огиди", "Ну хоч кого-то Путін переграв", "Щаслива людина, - що хотіла, те й отримала", "Ціна зради і ватнічества", "95 квартал відпочиває", "Я аж просльозилася", "Мрії збуваються", - прокоментували ролик в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше користувачів соцмереж насмішило, як прихильник Путіна скаржиться на свавілля, злодійство і корупцію в Криму.