RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Резонансне вбивство депутата в Черкасах: з'явилися подробиці, як загиблий 15 років тому застрелив свою дружину

Микола Гончар, який є вбивцею депутата Черкаської обласної ради Сергія Гури, заявив, що Гура вбив свою дружину. Гончар разом Гурой закопали її тіло.

Про це заявив сам Гончар, йдеться в сюжеті ТСН.

За словами зловмисника, вони з Сергієм Гурой були знайомі більше 30 років. А 15 років тому, на очах у Гончара, Гура застрелив свою дружину.

"Микола був при ньому охоронцем, водієм, помічником починаючи з 90-го року. Коли він приїхав, зайшов в будинок, назустріч йшла дружина, за нею йшов Гура. Гура дістав пістолет Макарова і вистрілив в потилицю. Вона впала", - переказав свідчення затриманого журналіст черкаської телеканалу Валерій Воротник.

Нагадаємо, що раніше співробітники правоохоронних органів виявили біля села Леськи на Черкащині тіло жінки, яка виявилася дружиною застреленого в Черкасах колишнього заступника мера, депутата Черкаської обласної ради від ВО "Батьківщина" Сергія Гури.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися подробиці інциденту зі смертельною перестрілкою в центрі Черкас, в результаті якої загинув депутат Черкаської обласної ради від ВО "Батьківщина" Сергій Гура.