RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Підлеглі Аласанії заробляють 32 мільйони на рік, - експерт про роботу Суспільного ЗМІ

Директор одного з департаментів "Суспільного", Дмитро Грузинський, за 2017 задекларував майже 32 мільйони гривень прибутку з основного місця роботи.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав екс-заступник голови в ЛОО НСЖУ, головний редактор в Leopolis.news Андрій Болкун.

"Чиновник Аласанії "заробив" майже 32 мільйони на "Суспільному" за минулий рік! Тобто майже 2700000 гривень на місяць. Поки на "Суспільному" відсутня ревізійна комісія, чиновники гуляють на повну котушку. Пам'ятайте скандал з 173 тисячами премій для членів правління? Тепер бачимо, як рядовому керівнику департаменту виписали майже 32 мільйони! Апетити зростають! ", - написав експерт.

Він також надав посилання на декларацію Дмитра Грузинського.

"І що найважливіше - ні в кого з працівників каналу, активістів або борців з корупцією не виникло питання: як можна роздавати такі премії в той час, як "Суспільне" постійно скаржиться на недофінансування?", - написав експерт.

Він переконаний, що ревізійну комісію на "Суспільному" треба створювати негайно.

"Нещодавно вкотре наглядова рада “Суспільного” не змогла затвердити оголошення про конкурс на посаду членів ревізійної комісії. Поки не буде створена ревізійна комісія Національного суспільного телебачення України – ми не зможемо розібратись навіть із питанням мільйонних заробітків у підлеглих Аласанії", - резюмував експерт.

Як відомо, в минулому році через премію членам правління "Суспільного" розгорівся скандал. Вони отримали по 173 000 гривен (премії в розмірі тримісячного посадового окладу).