RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Катер кружляв і шматував людей: очевидець розповів деталі загибелі офіцера поліції в Запоріжжі

Очевидець розповів страшні подробиці смертельної НП з катером в Запоріжжі, в результаті якої загинув офіцер поліції Павло Саварець.

На катері знаходилися два офіцери поліції, а керував ним начальник Запорізького обласного управління рибгоспу, передає "ТСН".

Після того, як керманич не впорався з керуванням, двоє людей впали під човен, де їх розірвало гвинтом,.

"Катер продовжував, працював двигун – він кружив на місці, по колу кружив. І продовжував шматувати тих людей – на них наїздив, рубав їх гвинтом. Їх просто пошматувало. На підлозі в катері були решти їжі, рюмки, посуд. Був іще ящик алкоголю – ну, схожим на пиво, скажемо так. І горілка – пляшки недопиті та цілі", - розповів очевидець Юрій Потоцький.

За даними журналістів, рульовий катера не подбав про заходи безпеки на випадок НП, а пасажири перебували на катері без рятувальних жилетів.

Нагадаємо, загиблим пасажиром катера виявився заступник начальника в Управлінні захисту економіки Павло Саварець. Постраждалим - начальник Запорізького рибоохоронної патруля Дмитро Чайка. Третій, який залишився живий - Павло Юшков. Він також займає посаду начальника в Управлінні захисту економіки.

Як повідомляв "Апостроф", який вижив під час смертельного НП з катером в Запоріжжі Дмитро Чайка отримав дуже важкі травми голови і тулуба.