RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Під Києвом жертву ДТП розірвало на частини: фото і відео з місця трагедії

Близько другої години ночі 16 жовтня під Києвом, між Броварами і селом Калинівка Toyota Corolla збила на смерть чоловіка.

Про це повідомив Інформатор.

"За попередньою інформацією, автомобіль рухався в бік Броварів. Навпроти кафе Придорожнє Toyota наїхала на пішохода і протягла його на собі 60 метрів, після чого він впав на асфальт. В ході подальшого руху чоловіка протягнуло ще близько 30 метрів по дорозі і відірвало йому ногу" , - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що після того, як тіло чоловіка залишилося на дорозі, Toyota вилетіла в кювет. Уже за межами проїжджої частини машина проїхала ще близько 70 метрів і зупинилася в дереві. Правоохоронці також зазначили, що гальмівного шляху Corolla немає.

В результаті пригоди водія Toyota госпіталізували до Броварської лікарні, а пішохід помер на місці аварії. При ньому документів не виявили, але на вигляд йому близько 25-30 років.

Свідків цієї події немає. Що робив молодий чоловік на проїжджій частині - невідомо. Подробиці події встановлюються.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві 12 жовтня близько другої години ночі на Великій Кільцевій троє друзів перебігали дорогу в невстановленому місці, в результаті чого в живих залишився лише один з них.