RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Пішов по стопах Захарченка: в мережі висміяли плани ватажка ДНР по Маріуполю і Слов'янську

Новий ватажок так званої ДНР Денис Пушилін заявив, що зібрався "використовувати найменший шанс" для захоплення Маріуполя, Слов'янська і Краматорська.

Про це він заявив в інтерв'ю російським ЗМІ.

Пушилін зазначив, що хоча можливість "виходу на межі" Донецької області для ДНР малореальна, прагнення до цього в "республіці" зберігається.

"Зараз є можливість політичного врегулювання, за допомогою "мінського майданчика". Але, ми бачимо, що все дуже сильно пробуксовує. В наших силах поки - "гуманітарна програма по возз'єднанню народів Донбасу". Політична можливість виходу на межі Донецької області поки малореальна . Поки залишається хоч найменший політичний шанс вийти на межі областей, ми його будемо використовувати", - розповів він.

"Ага, нехай він жителям Маріуполя пояснить своїм діалогом, що вони хочуть пиляти місто на метал, бо вже пиляти нічого. Це як КНДР б намагалася умовити включити до свого складу Сеул", - висловлюються з цього приводу користувачі Twitter.

"Пора пообіцяти бидлу вже Мадрид або Будапешт хоча б, х*лі розмінюватися на дрібниці", - радить ватажкові ДНР блогер "Фашик Донецький".

Також читайте найяскравіші заяви ліквідованого ватажка донецьких терористів Олександра Захарченко про швидке розширення "республіки".