RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Відомого українського співака після нападу поклали в лікарню: фото і подробиці

Український актор і виконавець Михайло Хома, відомий як Дзідзьо, розповів подробиці про напад на нього.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

"Я хочу звернутися до всіх і розповісти ситуацію, яка вчора відбулася зі мною. Перед ефіром на радіо на мене напала зграя бандитів, це було близько 8 людина не слов'янської зовнішності на чолі з Михайлом Мішковим який на мою думку, є у злочинній змові з Олегом Турком", - написав він.

Також співак розповів і про отримані травмах в результаті побиття.

"Вчора я перебував в стані шоку і не розумів серйозності того, що відбувається. Лікар діагностував у мене розрив барабанної перетинки лівого вуха. І сьогодні вранці я відчуваю себе гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я перебуваю в лікарні і змушений буду провести тут всі новорічні свята", - підсумував співак.

Крім того він відзвітував і про подальші плани на рахунок своїх концертів і виступів.

"Я звертаюся до всіх наших концертним партнерам, замовникам, і прошу пробачити мене і мою команду, але ми змушені скасувати всі заплановані концерти мінімум на місяць, в тому числі скасовуємо корпоративні виступи в Новорічну ніч. Для мене як для музиканта в першу чергу важливий мій слух, який я можу втратити", - написав Дзідзьо.

Як повідомляв "Апостроф", організатором нападу на популярного артиста і актора Михайла Хому (Дзідзьо) в п'ятницю, 28 грудня, в Києві є рекетир Михайло Мєшков, якого колишній учасник групи нібито перепродав свою частку в компанії DZIDZIO.