RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​Немає причин відступати: у Франції попередили Україну про Путіна без гальм

У президента Росії Володимира Путіна немає причин відмовлятися від своєї агресивної тактики проти України.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив керівник паризького Центру вивчення та аналізу політичної діяльності (CERAP) і викладач престижного Інституту політичних досліджень Sciences Po Ніколя Тензер.

"Ні, не думаю, що у Путіна є причини відступати. Звичайно, якби він був раціональним гравцем, він би зробив крок назад. Але я не думаю, що Путін такий. Його не турбує благополуччя росіян. Я часто чую цей аргумент, що з економічних причин і збільшення військових витрат Путін може почати звертати більше уваги на ситуацію всередині країни, а не зовнішні відносини. Деякі використовували цей аргумент і для випадку з Сирією, але, я не думаю, що це правильно. на жаль. з точки зору російської економіки, це нічого не дасть Путіну. Коне чно, не буде і повномасштабної війни, захоплення всього Донбасу. Але підтримку і посилення дестабілізації України - так. Був би дуже радий помилитися", - переконаний експерт.

Подробиці читайте в матеріалі "Апострофа": Загострення війни в Україні, підйом ультраправих і значні заворушення в Європі: прогноз французького політолога на 2019 рік.