RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​Під Вінницею сталася масштабна смертельна ДТП: фото і відео з місця трагедії

У понеділок, 14 січня, у Вінницькій області сталася масштабна аварія, в якій постраждали чотири людини.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

ДТП сталося на автодорозі Стрий-Кіровоград-Знам'янка близько 13:30. Там зіткнулися три автомобілі - вантажівка Mercedes, ВАЗ і бензовоз MAN.

За попередніми даними, 46-річний водій Mercedes, житель Одеської області, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з двома транспортними засобами.

Внаслідок аварії водій Mercedes отримав серйозні травми, в результаті яких помер на місці. Також постраждали 47-річний водій ВАЗ, його 46-річна пасажирка та 50-річний водій бензовоза. Вони всі жителі Калинівського району, їх госпіталізували.

Правоохоронці кілька годин працювали на місці ДТП. Постраждалі автомобілі помістили на штрафмайданчик. Крім цього наслідком розпочато кримінальне провадження за частиною 2 ствтьі 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", 14 січня у Вінницькій області перекинулася цистерна з бензином, зачепивши легковик. В результаті ДТП одна людина загинула, ще троє поранені