RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Замах на офіцера поліції в Харкові: з'явилося відео і нові подробиці

Офіцер поліції, на якого невідомі напали 16 січня в Харкові, знаходиться в лікарні у важкому стані.

Про це повідомив заступник головного лікаря Харківської лікарні швидкої і невідкладної допомоги Андрій Козаченко, передає "Медіапорт".

"На жаль, докладно перерахувати травми я не зможу, в інтересах слідства, яке ведеться. Він на штучній вентиляції легенів, не в свідомості", - розповів лікар.

За його словами, операція триває, характер травм може загрожувати життю поліцейського.

Нагадаємо, напад на поліцейського в Харкові стався вранці, близько 7:40. На начальника відділу оперативних розробок Департаменту карного розшуку Національної поліції України напали невідомі в масках. 39-річний поліцейський отримав важкі поранення. За інформацією правоохоронців, невідомі напали на офіцера поліції, коли той виходив з під'їзду. Вони вдарили його і зробили кілька пострілів у область голови, після чого зникли на автомобілі темного кольору. За попередньою інформацією, нападники використовували травматичну зброю.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві чоловік покусав поліцейського, заступаючись за свого товариша, якого затримали за крадіжку. Також під Києвом під час обшуку напали на прокурора і поліцейського. Крім цього в столиці двоє чоловіків в нетверезому стані почали трощити чужі авто, після чого накинулися з кулаками на поліцію.