RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

На трасі Київ-Одеса два авто потрапили в ДТП, а один водій влаштував стрілянину:фото

На трасі Київ-Одеса сталася ДТП за участю двох авто, в результаті між водіями виник конфлікт і один з них витягнув пістолет, влаштувавши стрілянину.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Інцидент трапився в п'ятницю, 18 січня, на дорозі біля села Знам'янка Іванівського району. Там зіткнулися вантажівка марки МАN і легкового авто Audi.

За попередніми даними, 38-річний водій легковика, рухаючись в сторону Одеси по правій смузі, при обгоні фури, яка рухалася попереду, зачепив її задню ліву фару. Внаслідок ДТП між водіями виникла сварка. Потім власник Audi дістав травматичний пістолет і вистрілив з нього в фару вантажівки, після чого зник з місця події.

Отримавши орієнтування від слідчо-оперативної групи, яка була викликана постраждалим, патрульні перехопили втікача на одній з вулиць в обласному центрі. За фактом стрілянини слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство".

Як повідомляв "Апостроф", водій "Волги", який 15 січня в селі Боково Любашівського району Одеської області скоїв наїзд на двох дівчаток в 13 і 15 років, звів рахунки з життям. А в місті Вишневе (Київська область) жінка з дитиною дивом вижили, потрапивши під колеса автомобіля. Також в Києві автомобіль збив літню жінку, яка щойно вийшла з маршрутки.