RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Магнітогорську обрушилася частина підірваного будинку: опубліковано моторошне відео

У Росії, в Магнітогорську, позапланово обвалилася стіна будинку № 164 по вулиці Карла Маркса, де 31 грудня сталася вибух.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За інформацією видання, гендиректор фірми-підрядника, яка займається знесенням, не збирався "роняти" його, проте велику частину 7-го під'їзду будинку втримати не вдалося, і він звалився. Відео обвалення розлетілося по соціальним мережам. Директор компанії-підрядника поспішив запевнити, що демонтаж був плановим, однак кілька днів тому він запевняв репортерів, що конструкція повинна встояти.

Як розповідають місцеві жителі, вони схопили дітей, навіть не встигли одягнутися і вибігли на вулицю. Після страшної трагедії, вони, за їхніми словами, прислухаються, до кожного шороху.

"Ми настільки налякалися, що тут же схопили речі і рвонули евакуюватися, навіть дітей одягати не стали - застудитися краще, ніж загинути", - розповідають мешканці 2-го під'їзду будинку.

Крен стіни, яка відшаровується, фахівці помітили вчасно і скомандували повний відхід на безпечну відстань. Постраждалих від чергового обвалу конструкцій на даний момент немає.

Нагадаємо, докладніше про трагедію в Магнітогорську читайте в матеріалі "Апострофа": ІГІЛ або ФСБ: навіщо Путіну теракт в Магнітогорську.