RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

З'явилася несподівана версія смерті студентки в лісі під Житомиром

Студентка Ірина Дворецька, яка замерзла на смерть в лісі під Житомиром, вийшла з автобуса сама, конфлікту між нею і водієм, за словами свідків, не було.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє видання "20 хвилин".

Як зазначається, сім пасажирів автобуса вже були опитані і розповіли, що у дівчини дійсно не виявилося грошей на проїзд, проте виходити її водій не змушував.

Друзі та сестра загиблої Ірини підтвердили, що вона перед посадкою в автобус провела ніч в клубі і вживала алкогольні напої.

"Хлопець, якого допитали, розповів, що він її (Ірину, - прим. ред.) проводив, вона вирішила чомусь в 4 ранку їхати до мами, яка перебуває в лікарні у м. Олевськ. Перед цим вона зайшла до сестри та розказала їй про наміри їхати до лікарні. На що сестра відповіла дівчині, що їхати у алкогольному спянінні та ще в 4 ранку - погана ідея. Проте дівчина поїхала, допитаний хлопець провів її на маршрутку. Наразі вже допитано 7 людей, які їхали в маршрутці разом із загиблою, вони її пам’ятають, все бачили і розповіли, що вона зайшла, дістала гаманець і почала в ньому копирсатись, але не знайшла гроші. Водій запитав, чи буде вона платити за проїзд, дівчина почала дзвонити по телефону та з кимось розмовляти. Далі автобус від'їжджає 7 хвилин від села, на наступній зупинці водій зупиняється, щоб взяти пасажирів, зайшли люди, дівчина мовчки виходить, водій її не виганяв", - повідомляють джерела.

Крім того, наголошується, що дівчина після виходу з автобуса пішла через ліс, щоб зрізати дорогу до села. Там вона, судячи з усього, провалилася під лід в болото і не змогла з нього вибратися.

"Вже згодом, тіло дочки, яке вмерзло в лід, знайшов батько. Він тракторист, працює найманим робітником. По великому рахунку - це нещасний випадок. 7 пасажирів вже практично опитані, решта - поки не вдалось опитати, адже хтось поїхав на навчання, хтось навіть за кордон. Інші пасажири будуть ще допитані, але нового вони нічого не скажуть", - кажуть джерела журналістів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", тіло замерзлої на смерть Ірини Дворецької було виявлено в лісі в Житомирській області 10 січня.