RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії розгорається скандал навколо "вампіра-вбивці", який працював лікарем: фото

У Росії розгорівся скандал після того, як в лікарні кілька років пропрацював маніяк-розчленовувач.

Про це повідомляють росЗМІ.

Інцидент стався на Уралі в місті Челябінськ. У місцевій лікарні з підробленим дипломом працював маніяк Борис Кондрашин. Його апізнав один з психіатрів через фото на медичному форумі, де був зареєстрований "спеціаліст". Лікар звернувся в поліцію і після цього Кондрашина заарештували.

"У 1998 році Борис Кондрашин вчинив особливо жорстокий злочин. Причому тоді йому було всього шістнадцять. Він заманив додому однокласника, до смерті накачав транквілізаторами, видавши їх за наркотики (батько маніяка працював психіатром). Потім розчленував і випив кров жертви. Причому коли однокласник Бориса був уже мертвий, в квартиру заїхав батько Кондрашина. Злочинець холоднокровно сховав тіло за шторами, поговорив з батьком, а коли той відбув у своїх справах, приступив до страшних дій з трупом", - йдеться в повідомленні.

Як маніяк потім пояснив слідчим, він зробив ритуальне вбивство "на славу темних сил". Також, за його словами, він за покликанням був вампіром і називав себе "барон фон Гінцель".

Молодого чоловіка визнали неосудним і відправили на лікування. З 2000 року він провів десять років в закритій спецлікарні. А потім його відпустили під нагляд в диспансері.

"На свободі Кондрашин підробив диплом лікаря і влаштувався в міську лікарню терапевтом. Згодом маніяк став все більше входити в образ медика, брати участь в професійних дискусіях на медичних форумах. Там-то його фото і побачив психіатр, який пам'ятав деталі справи "диявольського розчленування"", - йдеться в повідомленні.

Деталі того, що відбулося намагається встановити слідство. Заарештували маніяка за використання підробленого документа і за зберігання наркотиків, знайдених у нього при обшуку. 16 січня Ленінський райсуд Челябінська виніс Борису Кондрашину запобіжний захід: поки це арешт на два місяці.

Як повідомляв "Апостроф", приморський суд Одеси відпустив 43-річного Сергія Улокіна, який протягом десяти років ґвалтував і шантажував молодих дівчат, під заставу в 140 тисяч гривень.