RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Зірка "Дизель-шоу" розповіла про операцію після фатальної ДТП

Учасниця гумористичного проекту "Дизель Шоу" Яна Глущенко, яка виявилася однією з постраждалих в аварії, де загинула Марина Поплавська, розповіла про своє самопочуття.

Подробицями вона поділилася з ТСН.

"Уже все нормально, все працює, Слава Богу. Бігаю. Я побігла на концерті на гастролях і така: "О Господи, я біжу, я вже можу бігати. А на підборах мені треба ходити. За 15 хвилин в день я одягаю підбори і ходжу, треную свою ходу. Але повністю я пройду цей весь жах через дев'ять місяців, тоді я буду повноцінною здоровою людиною", - поділилася Глущенко.

Відзначимо, під час ДТП артистка отримала травму коліна. Вона перенесла оперативне втручання в одній з клінік Риму.

Нагадаємо, що автобус з акторами на великій швидкості влетів у вантажівку компанії "Нова пошта". Марина загинула на місці, інші учасники отримали різні травми. Після того, що сталося багато хто почав висловлювати співчуття, а один з акторів "Дизель шоу" вирішив звільнитися.

Раніше повідомлялося, що 7 березня 2019 року актори привезуть до рідного міста актриси Марини Поплавської особливий концерт. В рамках Всеукраїнського туру на сцену Драмтеатру імені Кочерги в Житомирі вийдуть колеги і друзі покійної актриси.

Як повідомляв "Апостроф", раніше актори "Дизель шоу" зворушливо вшанували пам'ять загиблої Поплавської.